Vés al contingut

FAQ


Quin és l'horari del Festival?
Les portes del recinte s'obriran a les 19 h. La primera actuació serà Dj Sendo, de 19 h a 22 h. A les 22 h actuaran Catarres. A les 23.30 h, Buhos. A la 1.35h Dr. Prats.
Des de les 3.30 h fins a les 5.30 h amenitzarà el festival DJ Sendo.

Fins a quina hora entrar al recinte?
Podeu entrar al recinte amb els concerts iniciats.

He d'imprimir les entrades?
No és necessari. Podrem escanejar el codi QR des del teu telèfon mòbil, així estalviarem paper i generarem menys residus.

Els menors paguen entrada?
Sí. Tothom ha de comprar l’entrada. Fins a 12 anys preu únic de 12 €. S'haurà d'acreditar documentalment l'edat de les persones menors en el moment d'entrar al recinte. 

Si soc menor he d’anar acompanyat d’una persona adulta?
Els infants i joves menors de 16 anys han d’anar acompanyats/des d’una persona adulta amb l'autorització signada. Pots descarregar l'AUTORITZACIÓ D'ACCÉS PER A MENORS DE 16 ANYS DES D'AQUEST ENLLAÇ. 

Els pares, mares o tutors legals que acompanyin els seus fills o menors tutelats caldrà que ho acreditin al control d'accés mitjançant DNIs del menor i del pare/mare/tutor. 

Hi haurà zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda?
Sí, hi haurà un espai reservat que pots consultar al plànol del recinte (enllaç)

Per a informació i prevenció durant el festival on em puc dirigir? A la caseta d'informació de l'entrada atendrà qualsevol consulta durant l'esdeveniment. El recinte del festival també disposarà d'un punt lila amb personal qualificat per informar, atendre i  prevenir l'assetjament, l'abús i les agressions sexuals i masclistes. També hi haurà un punt d’assistència sanitària i de prevenció de consums.

Com puc arribar al festival?
En aquest enllaç hi trobaràs tota la informació.

On puc aparcar?
Al costat del recinte hi ha un ampli aparcament, senyalitzat al mapa. A més, Tordera disposa de nombrós aparcament que els trobaràs a pocs minuts a peu del recinte del festival:
Av. Fibracolor, Carrer Roger de Llúria, C. Prat de la Riba, C. Amistat i carretera de Fogars.


Poden entrar patinets o bicicletes al recinte? No està permesa la seva entrada


Puc entrar petards o pirotècnica?
No. Està prohibit entrar amb qualsevol article pirotècnic al recinte.

Puc entrar menjar o beguda?
No. No està permès entrar amb menjar o beguda. Al recinte del festival hi haurà zona de foodtrucks i barraques. També a Tordera hi ha una àmplia oferta de bars i restaurants amb molt bona qualitat preu.

Es pot acampar? 

No. L'acampada no està permesa.

Hi haurà guarda-roba?
No, no hi haurà servei de guarda-roba.

Hi ha caixers automàtics?
Dins el recinte no hi haurà caixers automàtics. Els podreu trobar a 500 metres, al Camí Ral hi ha totes les entitats bancàries amb oficina a Tordera.